Mere end bare en leverandør & sparringspartner!

Salonbrands er her for at hjælpe dig. Vi vil gøre det mere enkelt og profitabel at drive frisørsalon. Realiser dit fulde potentiale, og være mere end bare en totalleverandør og sparringpartner for dig. Vi giver dig mere tid til det du er god til og tager os af resten.

Kendte ansigter & erfarne hænder

Et nyt ambitiøst kapitel

Salonbrands er en ny ambitiøs virksomhed. Der har til formål at løfte og nytænke måden der drives frisørsalon på. Bag ved står der mange års erfaring, klar til at begynde på ny og tage hånd om dig og dine behov.

Virksomheden er en sammensmeltning af LT Brands, stifter af det tidligere Bella Vista, samt tidligere Salgschef for ID:hair.

Sammen ser vi en mulighed for at skabe en bedre arbejdsgang og forretning for frisører og saloner i Danmark. Med en stor samlet indsigt i frisørfaget, en lyst til at lytte og lære, tror vi vejen frem er sammen med dig.

Et enkelt samarbejde

Med et profitabelt udkom for dig.

Missionen er simpel. Salonbrands vil gøre det enkelt og mere profitabel at drive frisørsalon. Det vil vi gøre igennem vores måde at handle med dig på, og gennem udvikling af nye tjenester der letter det forretningsmæssig resursepres for dig, i samarbejde med dig.

Gør det du er god til

Mindre tidstab på det der gælder.

På sigt er visionen at hjælpe dig med, at realisere dit og salonens fulde potentiale, gennem opbygning af tillid, samarbejde, udvikling og tjenester efter dine behov.

Resultatet skulle gerne være mere tid til at klippe, farve og fagligfordybelse. Imens vi tager os af alt det “sure”.